ЕЛАНА и Saxo продължават да работят заедно

Avatar photo

Цветослав Цачев

главен инвестиционен консултант, ЕЛАНА Трейдинг

Като дългогодишен партньор на Saxo, работата на ЕЛАНА Трейдинг с датската инвестиционна банка продължава при същите условия. Макар наскоро от Saxo да анонсираха, че прекратяват директните си отношения с клиенти на българския пазар, ние сме щастливи да Ви уведомим, че това няма да рефлектира върху клиентите на ЕЛАНА.
За нас е голяма чест, че дългогодишният ни партньор ни гласува огромното доверие да продължим да обслужваме клиентите му на българския пазар.

Важно! Ако обаче сте директен клиент на Saxo, и сте получили уведомление от тях, че сметката Ви ще бъде закрита, можете да продължите да ползвате платформата за търговия посредством ЕЛАНА Трейдинг, като е необходимо да прехвърлите активите си подписвайки договор с ЕЛАНА Трейдинг. Ще осигурим за клиентите на Saxo възможно най-лесно прехвърляне на книжата им при нас.

За повече информация относно трансфера, както и за всякакви други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 02/8100095, на мейл: globaltrader@elana.net или чрез чат.

В следващото видео ще дадем яснота как това събитие ще се отрази на всички, които ползват платформата и услугите. Ще коментираме ситуацията с Мартин Костов, дилър международни пазари.